Skip to main content

Med Svenska krav i tanken

I snart 20 år har vi funnits på den svenska marknaden och är idag en nationell ledande leverantör av prefabricerade avloppslösningar för små och medelstora behov. Under åren vi har varit verksamma har vi successivt utvecklat och breddat vårt produkterbjudande och kan idag stoltsera med den bredaste teknikportföljen i Sverige för enskilt avlopp. Inte nog med det, vi kan även stoltsera med att vi är den enda leverantören som kan erbjuda er en teknisk lösning utan kemikalier, oavsett skyddsnivå.

Samtliga lösningar vi erbjuder är certifierade och testade för svenska krav och förhållanden.

Leverantörer och tillverkare

Under alla våra år på marknaden har vi etablerat ett gediget nätverk av tillverkare och leverantörer runt om i världen. Vi representerar idag och distribuerar den bredaste teknikportföljen i Sverige inom enskilt avlopp med leverantörer och tillverkare vi valt med omsorg. Vi har även tillverkning i Sverige  i vårt systerbolag som vi är stolta över.

Samtliga lösningar vi levererar erbjuder vi service och drifttjänster kring vilket möjliggör av vår egna rikstäckande serviceorganisation.

Svensk tradition och kvalitet

I närmare 30 år har det tillverkats glasfiberarmerade tankar och produkter i Eskilstuna. Med gedigen erfarenhet och med högsta kvalitet produceras idag närmare 800 system och tankar om året i OP Glasfibers regi. Många tillverkare har genom åren strävat efter lägsta produktionskostnad och fått tumma på material och kvalitet. Majoriteten av de tankar som säljs i Sverige idag kommer därför från stora rotationsgjutningfabriker i Europa där tankarna tillverkas i plast; PE, HDPE etc. Vi har valt att tänka annorlunda och hållit kvar vid det hantverk och den kvalitet som tillverkningen av glasfiberarmerade produkter ger. Vi ser att våra produkter skall leva kvar i många år och kvalitet är viktigt för att vara långsiktig. En glasfibertank är en extremt tålig tank med samma fördel som betongtanken har i avseende på styrka och tålighet. Fördelen med glasfibertanken jämfört betong är att tanken är avsevärt lättare att hantera och snabbare att installera. Vidare vittrar inte glasfibertanken sönder med åren och skulle en skada ske på tanken går det alltid att laga tanken på plats. Vi tillhandahåller idag ett brett sortiment av glasfiberarmerade tankar.